ابزار رایگان وبلاگ

روبات‌های خوشگل‌پسند
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

شاید تا چند سال پیش کسی فکرش را هم نمی‌کرد که روزی روبات‌ها​ در یک مسابقه زیبایی انسان ها داوری کنند. اما به نوشته سایت میرور، اکنون این اتفاق افتاده است و ۶ روبات هوشمند، در مسابقه ای که توسط یک سایت تخصصی زیبایی برگزار شده است زیبایی شرکت کنندگان در این رقابت را به داوری نشسته‌اند.

آنطور که سجی لازارو، در وبسایت آبزرور می‌نویسد‌ برای شرکت در این مسابقه ۶۰۰۰ عکس سلفی آپلود شده است. عکس هایی که پیشتر تاکید شده بود در آنها باید صورت شرکت کننده بدون عینک و آرایش باشد و حتی داشتن موی صورت(ریش و سبیل) هم ممنوع بود.

شرکت‌کنندگان زن و مرد در گروههای جداگانه و در ۵ گروه سنی با هم رقابت کردند. جوانترین گروه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال و مسن‌ترین آنها ۶۰ تا ۶۹ سال در نظر گرفته شد و در پایان نیز روبات های داور در هر گروه سنی بین ۳ تا ۵ نفر را به عنوان برنده انتخاب کردند.

آنطور که آلکس ژاورونکف یکی از مدیران شرکت های حامی سایت برگزارکننده این مسابقات به آبزرور گفته نتایج این رقابت برای آنها غافلگیر کننده بوده است:

« برخی از کسانی که در مسابقه شرکت کرده بودند از نظر من از برندگان زیباتر بودند ولی به نظر می‌رسد وقتی ما انسانها می‌خواهیم زیباترین‌ها را انتخاب کنیم تمایل های شخصی‌مان بیشتر در گزینشمان دخالت دارند.»

۶ رباتی که در این رقابت داوری کردند به نحوی برنامه ریزی شده بودند که بتوانند چین و چروک های صورت را تشخیص دهند، رنگ پوست و تقارن چهره را بررسی نمایند و فاکتورهایی دیگری را هم در زمینه زیبایی مورد تجریه و تحلیل قرار دهند.



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان